Goede doelen

Uw aankoop helpt

Door de Hoop Kringloop te steunen met uw aankopen, draagt u bij aan verschillende goede doelen. In eerste instantie gebruiken wij de opbrengsten om de winkel draaiende te houden en komt het ten goede voor alle projecten van Werkvisie De Hoop. Zo bieden wij iedereen een passende werkplek. Daarnaast steunen wij diverse goede doelen.

Inloophuis Dordrecht

Het Inloophuis in Dordrecht is een plek waar mensen terecht kunnen voor ondersteuning en begeleiding bij diverse uitdagingen in het leven. Het biedt een veilige en gastvrije omgeving waar mensen zich kunnen ontspannen, elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen.

Het Inloophuis richt zich vooral op mensen die te maken hebben met sociaal isolement, armoede, eenzaamheid, verslaving, psychische problemen of andere uitdagingen in het leven. Het biedt laagdrempelige ondersteuning en begeleiding aan iedereen die daar behoefte aan heeft, ongeacht achtergrond, leeftijd of religie.

Christian Refugee Relief

De vluchtelingenproblematiek lijkt te groot en ingewikkeld om opgelost te worden. Overheden en politieke partijen verzanden regelmatig in het politieke steekspel. “Maar wat kunnen we wel voor ze doen?” Op deze vraag geeft Stichting Christian Refugee Relief (CRR) praktische antwoorden.